"Privé & zakelijke cruises met een charmante antieke salonboot"

Privé Cruises

Huur de boot voor uw privé of zakelijke event. Kies voor een 3 gangen a la carte lunch of diner, of een andere cruise naar uw wens en maak indruk op uw zakenrelaties of creëer mooie herinneringen met uw familie en vrienden.

Privé lunch & diner cruises

Als varend restaurant is dit onze specialiteit!

Maakt u zich op voor een fantastische dag- of avondcruise met een heerlijke 3 gangen a la carte lunch of diner in een stijlvolle ambiance.

Als u op zoek bent naar een meer informele setting, kunt u ook kiezen voor een lunch of diner in buffet stijl. U kunt kiezen voor een Frans, Italiaans of tradioneel Indonesisch buffet (aanrader!). Alle buffetten worden vers bereid door onze chef en dan tijdens de cruise aan boord geserveerd.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie, prijzen en opties.

romantic dinner cruise evening amsterdam romantic dinner cruise evening amsterdam

Andere privé cruises

Naast een lunch of diner cruise kunt u ook kiezen voor een andere cruise. Wij zijn altijd beschikbaar om u een naar uw wensen op maat gemaakte cruise aan te bieden.

Informatieverzoek


"We had an absolutely fantastic time. Every aspect of the evening was perfect. Please extend my thanks to the crew for the tremendous quality and service.

As one of my guests said, you created life memories for us.
Many thanks!"

- Melissa, Urenco Inc.


Opties & Details

Lokatie en tijd

Aangezien het een privé cruise is kunnen we u op een voor u handige lokatie ophalen en afzetten in het centrum van Amsterdam. U kunt ook zelf de aanvangstijd van de cruise bepalen.

Vaarroute

De cruise zal voornamelijk plaatsvinden in de grachten van Amsterdam, en zal langs verschillende interessante lokaties varen, zoals het Anne Frank Huis, de Jordaan, de Reguliersgracht met de beroemde 7 bruggen, de Magere Brug en andere plaatsen. Mocht u speciale wensen hebben qua vaarroute dan kunt u dit gerust met de schipper aan boord overleggen.

Meer informatie

Als u geïnteresseerd bent in een privĂ© cruise neemt u dan gerust contact met ons op!


romantic dinner cruise evening amsterdam

Privé Cruise Aanvraag